אז מה? בא לכם אסאדו מפנק? קבלו מתכון מטורף שגם ילד בן חמש יכול להכין!
אם נכנסתם לפה סימן ש:
- אתם אוהבים בשר.
- בא לכם עכשיו בשר עסיסי וטעים.
- אין באופק מי שיבשל לכם את הבשר הזה.
- כנראה שאתם לא יודעים להכין אפילו חביתה…
אז קבלו מתכון מפנק בקטע אחר, שיעשה לך חיים קלים וטעימיםםםם…
מצרכים:
- חתיכה שלמה של שריר, פחות משנה הסוג והגודל (מספרים 5, 6, 8, אסאדו ועוד)
- מלח גס
- פלפל שחור (עדיף גרוס ולא טחון)
- אופציונאלי: טימין
- שמן זית
שלב ראשון: מרתיחים שמן על מחבת ומניחים את החתיכה, כך שתיצלה מעט ותיסגר, מסובבים מדי פעם שתיצלה מכל הכיוונים.
שלב שני: שמים בתבנית קצת גבוהה, מפזרים מעל מלח גס, פלפל שחור ומושחים מעט בשמן
עד פה אתם בסדר?
שלב שלישי: סוגרים את התבנית עם נייר אלומיניום ומהדקים היטב. עושים את זה עוד פעם ועוד פעם – שלוש שכבות, שיהיה סגור ממש טוב.
שלב רביעי: מפעילים תנור על 200 בערך, מכניסים את התבנית. ואז הסוד הגדול: מחכים קצת. משהו כמו 4 שעות לפחות, רצוי אפילו 8 או יותר. אחרי 4 שעות תציצו לראות את המצב, אם הבשר עוד לא ממש רך – תנו לו להתבשל עוד עם עצמו, שיחשוב על החיים ברצינות…
שלב חמישי: מנקים ומסדרים, הולכים לעבודה, חוזרים, פותחים שולחן. לא תאמינו מה תהיה התוצאה!!!
יאמממממ….